Держпродспоживслужба України Тел.: +38044 – 279-49-48       

ДНДІЛДВСЕ Тел.: +38044 – 377-53-85       

  • English (UK)
  • Belarusian (be-BY)
  • Russian (Russia)

19-21 червня 2018 року в рамках швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні» відбувся четвертий технічний семінар із підготовки представників Держпродспоживслужби щодо основних принципів оцінки ризиків, аналізу ланцюга доданої вартості, економічного аналізу в сфері безпечності харчових продуктів та охорони здоров'я людини і тварин, за адресою : зал Прем’єр-готель «Русь», конференц-зал «Київ», вул. Госпітальна 4, м. Київ

 

Матеріали тренінгу з аналізу ризику ЗВД ВРХ > Карта для симуляції з аналізу ризику ЗВД ВРХ;> Фотоальбом семінару > 

На верх